fcb.portal.reset.password
Alexis Sánchez assegut a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva

Alexis Sánchez ha comparegut davant els mitjans de comunicació / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Alexis Sánchez ha comparegut davant dels mitjans informatius aquest dilluns per analitzar l’últim partit de Lliga contra el Valladolid i per parlar del pròxims reptes del Barça en aquest final de temporada. “Va ser un partit estrany, hem de girar full i no ens podem lamentar més. Hem de pensar en positiu perquè tenim un partit molt important”, ha comentat el jugador de Tocopilla, de 25 anys. Alexis, a més, ha dit que el Tata Martino els ha comentat “que cal oblidar el partit i centrar-se en el City”.

Tinc ganes i els meus companys també, volem guanyar-ho tot

El jugador xilè, que a Pucela va sortir des de la banqueta al minut 60, ha comentat que és el moment d’estar units. “Tots som del Barça i tenim el mateix objectiu. No tenim la Lliga perduda, abans manàvem nosaltres i es deia que la teníem guanyada. I ara, a la inversa. Lluitarem per tots els títols”, ha comentat Sánchez, que veu els seus companys amb il·lusió per guanyar: “Tinc ganes i els jugadors també, volem guanyar-ho tot, la Lliga, la Champions i la Copa. No veig ningú que no ho vulgui”.

Finalment, Alexis Sánchez ha dit que, com Guardiola, Martino “és un entrenador que motiva molt” i que tot i l’última derrota del Manchester City “tots els equips que juguen contra el Barça estan motivats”.

Tornar a dalt