fcb.portal.reset.password

Jordi Roura, a San Siro / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Jordi Roura ha reconegut que un 2 a 0 “és un resultat dolent” però immediatament després ha volgut fer pública la seva plena confiança en l’equip: “Si algun equip ha de tenir crèdit és aquest. Si estem una mica afortunats podem passar l’eliminatòria. Aquests jugadors, un cop més, ho trauran endavant”. “Tenim la convicció que a Barcelona passarem l’eliminatòria. Jugarem a casa, la gent ens donarà el seu suport i l’estat de la gespa serà l’òptim”, ha afegit el segon entrenador del FC Barcelona.

Resultat excessiu

El tècnic ha explicat que “no ha estat el nostre millor partit. No obstant, tal i com ha anat el duel, el resultat crec que ha estat un pèl excessiu. A la primera meitat hem tingut el partit força controlat i després ells han tingut dues oportunitats i ens han marcat. El primer, aprofitant el rebot en una falta i el segon, al contraatac”.

A Roura no l’ha sorprès el plantejament dels locals: “Aquest camp sempre és complicat. El Milan ha fet el seu plantejament. Han acumulat molts jugadors al darrere, amb molt d’ordre i actitud. Ens ha costat tenir la fluïdesa i la profunditat habitual per arribar a la porteria rival amb la facilitat d’altres dies”.

El camp, un patatar

El de Llagostera també ha apuntat que “el primer gol encaixat ens ha fet mal, ens ha descentrat una mica i potser ens ha faltat una mica de tranquil·litat”. Per últim, l’entrenador blaugrana ha destacat en més d’una ocasió el mal estat del terreny de joc: “El camp era un patatar. Impropi d’un partit d’aquestes característiques”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();