fcb.portal.reset.password

Jordi Roura amb Alex Song / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Jordi Roura sap que no és fàcil arribar a unes semifinals de la Lliga de Campions. Si a això s'hi suma que l'equip ho ha aconseguit per sisè any consecutiu, el tècnic no té cap dubte a l'hora de destacar que es tracta "d'una fita molt important i extraordinària". "Crec que la gent ha d'estar orgullosa", afirma. Conscient que no ha estat un partit senzill, Roura ha avisat que l'objectiu de l'equip és arribar molt més enllà: "La nostra ambició no s'atura aquí sinó que lluitarem al màxim les semifinals per arribar a la final i intentar guanyar-la".

Pel que fa al partit, la mà dreta de Tito Vilanova ha comentat: "Ha estat molt complicat. El PSG és un grandíssim equip". És per això que "si durant el partit no hem estat del tot fins és per mèrit de l'adversari", ha ressaltat.

La presència de Messi

La partipació de Leo Messi en el partit estava pactada abans de començar. "Estava pensada i meditada. Sabíem que ell podia jugar un determinat nombre de minuts i si el resultat no era favorable podia jugar. Ha acabat participant en la jugada del gol de Pedro i a partir d'aquí s'ha anat dosificant", ha comentat Roura, que ha afegit que "en principi el jugador no té cap problema". A més, es felicita que l'argentí no perdi "la gana competitiva". "Hem de gaudir d'un jugador irrepetible", assegura.

Tot i el revulsiu que ha significat Messi per a l'equip, Roura ha volgut destacar la bona actuació de tots els futbolistes: "Al marge del Leo, tota la gent que ha actuat ha estat a un nivell altíssim. Davant les adversitats són capaços de tenir aquesta perseverança que et dóna la possibilitat d'aconseguir aquestes remuntades".

"Valdés ha estat excel·lent"

Un dels jugadors més destacats del partit ha estat Víctor Valdés. Roura no s'ha oblidat d'ell, de qui ha dit: "Ha estat excel·lent. Un cop més ens ha donat molta confiança i força, sobretot en les jugades d'estratègia". En la mateixa línia, Roura ha remarcat la "valentia" de Marc Bartra, que ha sortit al segon temps per Adriano. Segons ha informat el tècnic, en principi el lateral brasiler "no té cap problema i només li han pujat els bessons".

Tornar a dalt