fcb.portal.reset.password

Víctor Valdés amb els porters del futbol formatiu / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Els porters del primer equip, Víctor Valdés i José Manuel Pinto, han exercit aquest dijous al vespre d'entrenadors de porters en una sessió especial i multitudinària a la Ciutat Esportiva on han participat 36 porters del futbol formatiu. Juan Carlos Unzué, entrenador de porters del primer equip i responsable de l'àrea de porters del Club, ha coordinat aquesta sessió en què Valdés i Pinto han posat a disposició dels joves porters els seus coneixements professionals, com per exemple, treure la pilota ben jugada des del darrere o millorar la col·locació davant de l'arribada d'un davanter en un u contra u.

"Hi ha una idea molt clara del tipus de porter que vol el FC Barcelona per la nostra manera de jugar", afirma Unzué, que considera que es treballa amb els porters del formatiu "amb una metodologia de feina optimitzada perquè els porters vagin evolucionant i que en un futur, tant de bo, tinguem un altre Víctor defensant la porteria del primer equip".

Valdés i Pinto han treballat durant una hora i mitja amb tots els entrenadors de porters del futbol formatiu, treballant braç a braç per perfeccionar les maneres dels futurs porters. Unzué considera que "més enllà del que hagin après quant a tècnica o tàctica, el més important és que vegin que els porters del primer equip són humans, que no és fàcil arribar però que no estan tan lluny".

Tornar a dalt