fcb.portal.reset.password

Alexis en una acció del partit contra el Viktoria. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

El proper diumenge tornaran a retrobar-se a San Mamés el mestre i el deixeble. El “profe” Bielsa, com se’l coneixia a la selecció de Xile, i el “chico maravilla”, Alexis Sánchez. Tots dos van coincidir a la selecció entre l’agost del 2007 i el novembre del 2010 i si el blaugrana és un dels millors extrems del moment és, en bona part, gràcies a aquella etapa.

Alexis agraeix les ensenyances d’El Profe

Durant els tres anys que l’actual entrenador de l’Athletic va dirigir la selecció de Xile, Bielsa va perfeccionar l’immens talent del llavors jugador de l’Udiense. L’”europeïtzació” del joc d’Alexis en el club italià es va acabar de polir en els 24 partits que va jugar amb la seva selecció sota les ordres de Bielsa. El blaugrana ho recordava en l'entrevista que va concedir a Barça TV el dia de la seva presentació:”Gràcies per tot el que m’ha ensenyat. Vaig aprendre bastant d’”El Profe”. A vegades pensava que no arribaria a aprendre tant, però vaig anar entenent tot el que ens volia transmetre i vaig aprendre moltíssim”.

Bielsa: “Alexis encaixarà molt bé al Barça”

Marcelo Bielsa també va tenir paraules d’elogi per a Alexis durant l’acte de presentació com a entrenador de l’Athletic de Bilbao i es va alegrar del seu fitxatge pel Barça:”Me’n alegro molt per ell i pel FC Barcelona. Crec que es barrejaran molt bé, tot i que Alexis és un jugador que encaixaria bé amb qualsevol equip, però, per sobre de tot, ho pot fer amb el Barça, ja que és un gran jugador” .

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();