Tottenham - FC Barcelona: Exigent duel de Champions a Wembley

Tottenham - FC Barcelona: Exigent duel de Champions a Wembley

Després de sumar els tres punts contra el PSV, el Barça visitarà l’estadi londinenc per enfrontar-se al Tottenham Hotspur (21:00 hores, Movistar +) en la segona jornada de la fase de grups de la Champions League

Retorn a un estadi venerat per tots els culers. En el partit número 300 del conjunt blaugrana a la competició, els de Valverde buscaran davant el Tottenham Hotspur (21.00 hores) tornar a vèncer en un estadi on el conjunt barcelonista guarda molt bons records: Wembley. I és que a l’estadi londinenc, el FC Barcelona ha guanyat dues Champions League, la primera, el 1992, i la quarta el 2011.

Com arriba el conjunt de Pochettino?

El Tottenham Hotspur arriba al partit després de perdre per 2 gols a 1 a la primera jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions davant l’Inter de Milà. No obstant, els anglesos venen de guanyar a domicili (0-2) davant el Huddersfield, i es situen quarts a la Premier League amb 15 punts de 21 possibles. El conjunt anglès compta amb jugadors de primer nivell mundial, com Hugo Lloris, Lucas Moura o Harry Kane, el davanter que buscarà les pessigolles a la defensa culer. Amb qui no podrà comptar Mauricio Pochettino serà amb Delle Alli, Eriksen, Dembélé, Aurier i Vertonghen, baixes per lesió.

Els escollits per Valverde

Per el duel davant el Tottenham, el tècnic extremeny del FC Barcelona ha escollit els següents jugadors: Ter Stegen, Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, O. Dembélé, Rafinha, Cillessen, Lenglet, Jordi Alba, Munir, Vidal, Vermaelen, Miranda i Iñaki Peña. Així doncs, queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Malcom, Samper i Aleñá. Sergi Roberto, lesionat, i Samuel Umtiti, lesionat i sancionat, tampoc viatjaran amb el conjunt culer.

El tècnic blaugrana ha destacat en roda de premsa: "Ens espera un partit dur però molt atractiu, i en un escenari increïble. Som conscients de la dificultat però volem dominar el partit i el rival". També Ivan Rakitic s'ha mostrat contundent: "Tenim moltes ganes de jugar i de guanyar, és un partit important davant un gran equip. Sabem el que significa jugar a Wembley. És un honor jugar amb aquest escut, defensar el Barça és el més gran que hi ha. Actitud no ens faltarà".

Un partit on el Barça buscarà tornar a guanyar en un estadi, on mai ha perdut en competició europea. I és que Wembley i Champions League, és sinònim de victòria pel FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut