La convocatòria per al Tottenham - Barça de Champions

La convocatòria per al Tottenham - Barça de Champions

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 20 jugadors citats per afrontar la segona jornada de la Lliga de Campions contra l'equip que entrena Mauricio Pochettino

Setmana de Lliga de Campions i de retorn al Wembley Stadium, de tan bon record blaugrana. Els de Valverde es veuran les cares amb el Tottenham de Mauricio Pochettino aquest dimecres a les 21 hores (Movistar + Liga de Campeones). I el tècnic ha facilitat aquest dilluns la llista de 20 convocats per al Tottenham Hotspur - FC Barcelona.

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, O. Dembélé, Rafinha, Cillessen, Lenglet, Jordi Alba, Munir, Vidal, Vermaelen, Miranda i Iñaki Peña. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Malcom, Samper i Aleñá. S. Roberto i Umtiti són baixa per lesió, mentre que el francès també ho és per sanció.

Penúltima sessió abans del partit

Aquest dilluns l’equip ha tornat als entrenaments després del dia lliure de diumenge, en una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip, més Miranda i Riqui Puig del Barça B, al camp Tito Vilanova. Aquest dimarts al matí, l’equip ja posarà rumb a Londres, on s’entrenarà a partir de les 18 hores al Wembley Stadium.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut