fcb.portal.reset.password

El Juvenil A celebrant un gol davant el Wolfsburg / FOTO: ARXIU FCB

El Juvenil A s’ha classificat com a primer del grup 1 de la NextGen Series després que aquest dijous l’Anderlecht hagi guanyat el Tottenham (0-2) i hagi certificat la seva classificació per a vuitens de final de competició.

La primera posició de grup significa que el Barça jugarà els vuitens de final al Mini al mes de febrer, fet que pot ser important, ja que l’eliminatòria és a partit únic. El quadre de Jordi Vinyals espera rival, ja que encara no han finalitzat tots els partits de la resta de grups, però serà un segon o tercer classificat.

Campions de grup amb mèrit

El Barça s’ha mostrat durant els sis partits com un equip competitiu en tot moment. Ha estat l’equip més golejador amb 12 gols i només n’ha encaixat sis. L’equip de Jordi Vinyals va aconseguir tres victòries, al camp del Tottenham i Wolfsburg, dos empats i una derrota, si bé l’única ensopegada va ser amb un resultat contundent (1-4) davant l’equip anglès al Mini.

Així, doncs, el resultat d’aquest dijous ha confirmat les quatre posicions del grup. El Barça ha quedat al capdavant amb 11 punts, l’Anderlecht segon amb 9 punts, el Tottenham a la tercera plaça amb 8 i ha tancat la classificació el Wolfsburg amb 4 punts.

Tornar a dalt