fcb.portal.reset.password

El Juvenil A, abans d'un partit / FOTO: ARXIU FCB

El Juvenil del FC Barcelona va finalitzar la seva trajectòria a la NextGen Series després de caure eliminat per l'Ajax d'Amsterdam (0-3) en el partit de quarts de final. Es va tancar així la seva participació en la primera edició d'aquest torneig organitzat per la NextGen Series, que ha agraït al FC Barcelona la seva col·laboració i les facilitats ofertes durant tota la temporada.

Exemple dins i fora

Mark Warburton, director de futbol de la NextGen Sèries, va voler destacar la singularitat del Club: "En molts dels casos, els clubs són avaluats pels resultats que obtenen dins del camp de joc i les seves actuacions professionals. En el meu cas, el senyal que marca la grandesa d'una institució passa pel que fa fora del terreny de joc, com maneja les seves estructures i conductes. I pel que fa al FC Barcelona, ha estat de primera classe. Molts volen copiar el futbol que el seu club practica sense adonar-se que hi ha més per aprendre copiant-los el nivell d'hospitalitat i respecte que es brinda dins de les seves parets".

Alhora, Mark Warburton agraeix "l'estupenda hospitalitat" oferta pel FC Barcelona al llarg de tota la competició. L'equip d'Òscar Garcia va oferir un gran rendiment en els set partits diputats, amb un balanç de cinc victòries i dues derrotes.

Tornar a dalt