8 Marta

Marta Torrejón Moya

Defensa

Gràcies a la seva tècnica i velocitat, la de Mataró pot jugar amb la màxima solvència com a central i de lateral per la banda dreta

Té una àmplia trajectòria tant a nivell de clubs com en la selecció espanyola. La mataronina va debutar molt jove amb el primer equip de l’Espanyol i el 2013, amb 23 anys, va fitxar pel Barça per convertir-se en una referent de la seva defensa.

Palmarès

Amb el FCB
Títols Quantitat Temporades
Copa de Catalunya 6 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017 - 2018
Copa de la Reina 3 2013/14 - 2016/17 - 2017/18
Lliga Femenina 2 2013/14 - 2014/15
Altres
Títols Quantitat Temporades
Copa Catalunya 4 2005/06 - 2006/07 - 2007/08 - 2008/09
Lliga Femenina 1 2005/06
Copa de la Reina 3 2005/06 - 2009/10 - 2011/12