22. O. Batlle

DEFENSA

22-Ona_batlle
Lateral polivalent amb gran tècnica i desbordant velocitat i driblatge

Ona Batlle (Vilassar de Mar, 10 de juny de 1999) arriba a la Masia l'any 2011. Es forma futbolísticament ascendint per totes les categories inferiors del Club i arriba a jugar al Barça Atlètic, on es proclama campiona de l'aleshores Segona Divisió.

Posteriorment, passant pel Madrid CFF -on fa el seu debut a la Primera Divisió Femenina- i el Llevant, Batlle es consagra com una gran jugadora al Manchester United. S'hi està tres temporades i, en el seu any de debut, és escollida la millor jugadora de la temporada dels Red Devils. L'estiu del 2023 acaba contracte amb el Manchester United i torna al FC Barcelona com a agent lliure fins a l'any 2026. 

El nom d'Ona Batlle és un habitual dels darrers anys a les convocatòries de la selecció espanyola. Ha format part de les seleccions sub-17 i sub-19. El 17 de maig de 2019 juga el seu primer partit amb el combinat nacional absolut i, a partir d'aleshores, es consolida a la selecció i es guanya un lloc a la convocatòria per al Mundial de 2023, es proclama campiona de la competició després de ser titular en tots els partits. 

Perfil tècnic

Lateral dret amb una gran tècnica amb la pilota als peus. Destaca per la seva polivalència tant a banda dreta com a banda esquerra. La seva velocitat i capacitat de driblatge permeten que es converteixi en una amenaça quan s'incorpora a l'atac.

 

PALMARÈS:

 

SELECCIÓN:

1 Copa del Món de la FIFA (2023)

 

 

 

Lloc de naixement
Vilassar de Mar
Data de naixement
10/06/1999
Pes
51kg
Alçada
160cm

Notícies del Barça Femení

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut