Ja no queden entrades per al FC Barcelona - PSG de Champions

Ja no queden entrades per al FC Barcelona - PSG de Champions

Els socis i aficionats han retirat ja totes les localitats disponibles per a l’anada de les semifinals de la UEFA Women’s Champions League

Aquest dimecres s’han esgotat les entrades disponibles per a socis i aficionats per al FC Barcelona - París Saint-Germain, corresponent a l’anada de les semifinals de la UEFA Women’s Champions League, que es disputarà el proper dissabte, a les 18 hores, al Miniestadi. En total, s’han distribuït 12.945 entrades.

Cal recordar que els tiquets –gratuïts- es van posar a disposició dels socis el dilluns 10 d’abril, mentre que al dia següent es van obrir a la resta de seguidors. Les entrades s’han pogut adquirir a través de www.fcbarcelona.cat o a les taquilles del Camp Nou.  

El públic que assisteixi al Barça-PSG amb vehicle particular tindrà la possibilitat d’aparcar-lo dins de les instal·lacions del Camp Nou. A partir de les 15 hores s’obriran els Accesos 7 i 14 de l’Estadi. A les 16.30 hores, 90 minuts abans de l’inici del partit, els aficionats ja podran accedir al Miniestadi, on es repartiran 15.000 banderoles. Cal recordar que les persones de totes les edats hauran de disposar d'entrada.

El partit també es podrà seguir en directe a través de Barça TV o en streaming per www.fcbarcelona.cat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut