fcb.portal.reset.password

El Barça B ha tancat una plantilla amb una mitjana d'edat de 19 anys / FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

Eusebio Sacristán ja té definida la plantilla de la temporada 2013/14, que es compon de 26 jugadors, per afrontar un nou curs futbolístic a la Liga Adelante que es presenta apassionant i ple de reptes.

El Barça B es torna a reinventar amb tretze cares noves -cinc fitxatges i vuit jugadors procedents del Juvenil A- que supleixen les quinze baixes respecte a la temporada anterior. L’objectiu serà continuar creixent com a futbolistes en el món professional i intentar aconseguir la posició més alta possible a la classificació final.

A més, aquest filial és un dels equips més joves dels últims anys i també de la Liga Adelante amb una mitjana d’edat de 19 anys. El Barça B farà de la joventut una virtut, i és que els nois d’Eusebio han demostrat estar preparats per afrontar tots els reptes que tenen a l’horitzó.

Jugadors de qualitat

Les 13 noves incorporacions del filial tenen un component comú: la qualitat. Dani Nieto, Edu Bedia, Denis Suárez, Campins i Ortolá afegeixen classe i en alguns casos experiència a la categoria.

D’altra banda, la il·lusió dels vuit jugadors procedents del Juvenil A aportarà més dinamisme i energia al grup. Babunski, Bagnack, Samper, Pol Calvet, Lucas Gafarot, Adama, Tonny Sanabria i Sandro completen una base de jugadors excepcionals.

Cal destacar que Dongou, Sanabria i Babunski ja han estat convocats per les seleccions absolutes del Camerun, el Paraguai i Macedònia, respectivament, per disputar partits internacionals.

Quinze baixes destacades

Aquests nous fitxatges substituiran les quinze baixes de l’equip respecte a la temporada 2012/13. Jugadors que, ens molts casos, han estat cedits o fitxats a equips de primer nivell. De fet, Oier i Sergi Roberto ja participen amb el primer equip del Barça, i casos com Rafinha i Deulofeu ho fan cedits al Celta i l'Everton respectivament.

La resta de baixes han estat: Balliu, Lombán, Luis Alberto, Lobato, Gus Ledes, Araujo, Miguel Maza, Kiko Femenia i Muniesa. En el cas de Quintillà i Ayala, jugaran cedits aquesta temporada a l’Hospitalet i el València Mestalla, respectivament.

La plantilla del Barça B 2013/14

La plantilla i els dorsals del Barça B de la temporada 2013/14 són els següents:

1. Bañuz
3. S. Gómez
4. Patric
5. Planas
6. Ilie
7. Joan Román
8. Agostinho Cá
9. Dongou
10. Espinosa
11. Grimaldo
12. Babunski
13. Masip
14. Edgar Ié
15. M. Bagnack
16. Samper
17. Denis Suárez
18. Pol Calvet
20. D. Nieto
21. S. Juste
22. Lucas
23. Edu Bedia
25. Ortolá
27. Adama
28. Tonny Sanabria
29. Sandro
33. Campins

Tornar a dalt