El FC Barcelona, present als actes d’homenatge a les víctimes dels atemptats

El FC Barcelona, present als actes d’homenatge a les víctimes dels atemptats

Diversos representants del Club han assistit als actes celebrats a Barcelona aquest diumenge en record de les víctimes de l’atac terrorista

Els actes en homenatge a les víctimes dels atemptats no cessen, i el FC Barcelona també hi ha estat present aquest diumenge. Des de bon matí, el vicepresident primer Jordi Cardoner ha assistit en representació del Club a la missa solemne a la Sagrada Família en memòria de les víctimes. Un acte en el qual també hi han assistit els Reis Felip VI i Letizia, el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, entre altres autoritats locals.

Al migdia també s’ha dut a terme una ofrena floral per part del FC Barcelona i el Betis en record de les víctimes. L’homenatge, que ha comptat amb la presència del vicepresident Carles Vilarrubí, el directiu Jordi Calsamiglia i el director d’Esports Professionals Albert Soler, ha tingut lloc a la Rambla de Barcelona, cantonada amb carrer Hospital.

Posteriorment, les dues delegacions han celebrat el tradicional dinar de directives previ al partit de Lliga d’aquest diumenge al Camp Nou contra el Betis (20.15 hores), i que servirà als d’Ernesto Valverde per debutar a la competició domèstica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut