L’agenda de partits per al cap de setmana (17 i 18 de setembre)

L’agenda de partits per al cap de setmana (17 i 18 de setembre)

En un dissabte molt carregat, l’equip d’hoquei es juga la Supercopa d’Espanya, mentre que el primer equip i el filial de futbol busquen refer-se de les seves derrotes a la Lliga

El FC Barcelona afronta un nou cap de setmana ple d’activitats per a tots els equips, amb l’excepció del futbol sala i el Femení, que descansa després d’aconseguir dues victòries a la Lliga. Els partits es concentren, sobretot, en dissabte. El primer equip de futbol jugarà a les 13 hores a domicili, en el primer duel entre Leganés i el Barça a la competició domèstica. Per la seva banda, el mateix dissabte, el Miniestadi acollirà el duel entre el filial blaugrana i l’Atlètic Balears.

La secció d’handbol també jugarà dissabte. En el duel corresponent a la jornada 3 de la Lliga Asobal, els de Xavi Pascual visiten la pista del Naturhouse La Rioja. El Barça Lassa de Bartzokas, per la seva banda, seguirà amb la posada a punt disputant un amistós a Atenes. La cita més destacada serà la de l’equip d’hoquei patins. El conjunt de Ricard Muñoz s’enfronta, també dissabte (21.00 hores), al Reus Deportiu a les semifinals de la Supercopa d’Espanya. Si guanyen, la final se celebrarà diumenge a les 18 hores davant el guanyador de l’altra semifinal, que disputaran el Vic i el Liceo.

Aquestes són les principals activitats esportives del cap de setmana del FC Barcelona:

Dissabte 17 de setembre

17 hores: Naturhouse La Rioja – FCB Lassa (handbol). Jornada 3 per a l’equip de Xavi Pascual, que intentarà mantenir la ratxa de victòries per seguir líder. En directe per Movistar Deportes (Partit estrella).

17.30 hores: Maccabi Tel Aviv – FCB Lassa (bàsquet). Els homes de Bartzokas estan disputant  a Atenes un torneig en homenatge a Diamantidis. Aquest divendres es van citar amb el CSKA de Moscou, i aquest matx serà el segon i últim partit d’un torneig que servirà per tancar  la pretemporada amb rivals de renom. En directe per Esport 3.

18.30 hores: Barça B – At. Balears. Al filial blaugrana li toca refer-se de l’última derrota ‘in-extremis’, i seguir així al capdavant de la classificació. En directe per Barça TV i Esport 3.

21 hores: Reus Deportiu – FCB Lassa (hoquei). Els de Ricard Muñoz buscaran classificar-se per a la final del primer títol en joc de la temporada, la Supercopa d’Espanya. En cas de victòria, la final es jugaria diumenge a les 18 hores. En directe per La Xarxa i Movistar+ (159).

Diumenge 18 de setembre

18 hores: L’equip d’hoquei, en cas de guanyar les semifinals davant el Reus, es disputarà el títol de la Supercopa d’Espanya davant el guanyador del duel entre el Vic i el Liceo. En directe per La Xarxa i Movistar+ (159).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut