fcb.portal.reset.password

Després de la intensa activitat a l’illa de Hainan amb la signatura de l’acord amb Mission Hills que unirà el Barça amb aquest grup empresarial, Josep Maria Bartomeu i Òscar Grau, CEO del FC Barcelona, s’han desplaçat fins a Hong Kong per fer una visita a l’oficina que el Club hi té des del juliol del 2013. Des de llavors aquesta oficina s’ha consolidat com un model d’èxit per captar nous patrocinadors i crear una connexió amb els aficionats del continent asiàtic. En el transcurs d’aquest període, el Club ha incrementat el nombre de patrocinadors, que ha passat de 5 el 2013 a 14 a l’inici del 2017.

L’oficina de Hong Kong està dirigida per Xavier Asensi, que coordina un grup de 13 persones, entre les quals hi ha gent de la Xina, de Tailàndia, de Corea del Sud, de Hong Kong, del Nepal, d’Anglaterra i també de Catalunya.

Durant la seva estada a l’oficina barcelonista, el president del FC Barcelona ha estat entrevistat  per dos mitjans de referència en l’àmbit econòmic, el Financial Times i Bloomberg. Amb aquests dos mitjans ha tractat, entre altres temes, el Pla Estratègic del Club, l’estratègia comercial a l’Àsia, l’aproximació als aficionats culers, la importància de l’acord amb Mission Hills i la creació de la primera FCBEscola gestionada completament pel Club. 

Visita a la penya de Hong Kong

Un cop finalitzada la visita a l’oficina, l’expedició blaugrana s’ha desplaçat fins a la veïna illa de Kowloon, on han estat rebuts per més de 50 socis de la penya de Hong Kong, alguns dels quals catalans residents a la ciutat asiàtica. El president de la penya ha lliurat a Bartomeu un carnet de soci de la seva entitat.

Josep Maria Bartomeu té previst emprendre el viatge de tornada aquest mateix dissabte, per poder assistir diumenge al partit de Lliga davant l’Atlètic de Madrid al Vicente Calderón.

Sopar amb empresaris

L’activitat institucional dels representants blaugrana va ser intensa i només arribar de Hainan van assistir a un sopar amb empresaris asiàtics. El president Bartomeu, Òscar Grau i Xavier Asensi van poder reunir-se en un àpat amb executius d’importants empreses asiàtiques per explorar possibilitats de col·laboració conjunta. Tenniel Chu, vicepresident de Mission Hills Group, també va assistir al sopar acompanyant la delegació culer.

Declaracions del president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu:

“L’ambient que es respira a l’oficina de Honk Kong és totalment Barça, i me’n sento molt orgullós. Cada barcelonista que viatja a Hong Kong hauria de passar per aquí a veure que tots els culers del món tenim un peu també en aquesta ciutat”.

“Aquesta visita ha generat molta expectació. El FC Barcelona és un club que és admirat arreu del món, i moltíssim a la Xina. Tot això s’ha traduït en molta expectació en l’aspecte mediàtic, tant a la Xina com a bona part de l’Àsia. Els mitjans de comunicació s’han bolcat amb el Barça. Ens adonem que el FC Barcelona és un club estimat i admirat, i que el fet que vingui a la Xina i s’instal·li de manera permanent és un pas més en aquesta ambició que el Barça té, en aquest desig de globalització que vol. Volem estar a prop dels aficionats”.

Bartomeu: "Tenim un partit important davant l'Atlètic"

El president Josep Maria Bartomeu ha parlat de l'actualitat del primer equip, assegurant que: “ara tenim un partit molt important contra l’Atlètic de Madrid. Ens juguem continuar lluitant per aquesta Lliga, un títol que és l’ambició número 1 del Barça cada any. Hi estem a prop, ara a un punt. Juguem contra un equip que coneixem molt bé i que juga molt bé. Va disputar les semifinals de la Copa del Rei amb una força que va demostrar que és un equip molt competitiu". "El Barça té una oportunitat de tornar a donar un cop a la taula, i de tornar a dir que aquesta Lliga la volem, l’ambicionem, i que el soci del Barça, que ha patit últimament una certa intranquil·litat, que vegi que no, que això continua”, ha conclòs.   
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();