fcb.portal.reset.password

Beto Borregán celebrant una acció amb l'afició al Palau Blaugrana | ARXIU FCB

L’exjugador de llegenda del FCB Lassa d’hoquei patins Alberto Borregán formarà part del jurat del premi Princesa d’Astúries dels Esports 2017. El lliurament tindrà lloc a la ciutat d’Oviedo els pròxims 23 i 24 de maig. Entre les vuit categories premiades hi ha la de l’àmbit esportiu, de la qual formarà part Borregán. Cal recordar que l’exblaugrana Xavi Hernández va ser el guanyador d’aquest premi l’any 2012 juntament amb Iker Casillas, i que els germans Gasol, també exjugadors culers, van ser els guardonats l’any 2015.

Els Premis Princesa d’Astúries “estan destinats a guardonar la labor científica, tècnica, cultural, social i humanitària realitzada per persones, institucions, grups de persones o institucions en l’àmbit internacional”.

Una icona del Palau

L’any 2012, després de 18 temporades amb el club blaugrana i havent assolit un total de 58 títols, va retirar-se com a jugador professional d’hoquei per continuar vinculat al Club, però des de les seccions. Un curs més tard el Barça va decidir homenatjar l’excapità retirant-li la samarreta amb el dorsal ‘21’ i penjant-la al punt més alt del Palau –la primera de la història de la secció d’hoquei patins. Des de la temporada 2016/17 Borregán ha passat a donar ordres des de la banqueta del club Patí Voltregà femení.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();