fcb.portal.reset.password

La samarreta de Borregán, al Palau. FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

Borregán, amb Rosell, Cierco, Puyol, Navarro i Tomás. FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

Borregán, observant la seva samarreta. FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

Alberto Borregán ha vist complert un dels seus somnis aquest diumenge 5 de maig. La seva samarreta, el seu número 21, ja penja del punt més alt del Palau Blaugrana, un lloc reservat als millors, als que han fet història i als que amb el seu esforç han fet més gran el millor club poliesportiu del món, el Barça. A més, el premi és doble, perquè és la primera samarreta d’hoquei patins que es retira i és la seva, la del jugador de llegenda i que tants títols ha guanyat amb el club de la seva vida (58 en 18 anys).

L’homenatge a Beto Borregán ha començat amb un vídeo dels seus millors moments com a jugador del Barça. A més, ha actuat el Club Patí Artístic d’Olot, que ha demostrat la seva qualitat al parquet del Palau. Més tard, el president Sandro Rosell, el directiu responsable de la secció d’hoquei, Ramon Cierco, i els capitans Carles Puyol, Juan Carlos Navarro i Víctor Tomás han fet entrega d’una placa commemorativa a Borregán, molt emocionat.

Tots els títols, presents

I és que els 58 títols títols que va aconseguir Borregán durant la seva trajectòria esportiva han estat portats, un a un, al bell mig del Palau Blaugrana. Cada una de les copes, amb una història al darrere, han donat pas a les nou Copes d’Europa, les últimes d'arribar al pavelló i que han estat portades pels seus amics. Posteriorment, la seva família l’ha acompanyat abans del moment culminant de la tarda.

Ben amunt!

Cinc minuts abans de les vuit de la tarda ha arribat el gran moment. El ‘21’ de Beto Borregán, al costat dels jugadors més importants de la història de les seccions. Al seu costat, les d’Andrés Jiménez i David Barrufet. “Estic al costat del millor jugador de la història de les seccions. Estar al costat de Barrufet és impressionant”, ha dit Borregán, molt emocionat. “Tant de bo els meus companys arribin a la final de la Copa d’Europa, que jo en els darrers anys no vaig poder guanyar”, ha afegit Beto, que ha dit: “La meva samarreta és la d’altres que també van ser molt importants per a l’hoquei”.

Fer feliç els meus pares és una cosa que no oblidaré. Vull donar les gràcies al president Rosell per fer-ho possible”, ha finalitzat Borregán, que ha estat ovacionat un cop ha acabat el seu parlament i ha tancat l'acte fent una volta d'honor per casa seva, el Palau Blaugrana, el lloc on la seva samarreta descansarà entre els millors.

Tornar a dalt