fcb.portal.reset.password

L'Espai Leo Messi al Museu del Club | GERMÁN PARGA-FCB

L'Espai Leo Messi al Museu del Club | GERMÁN PARGA - FCB

Al Museu del FC Barcelona hi ha un lloc reservat al millor jugador de futbol del món, disponible per als visitants des de fa anys. L’Espai Leo Messi, de 70 m² a la planta 1 del recorregut Camp Nou Experience, és una zona dedicada al crac argentí. En aquesta, s’hi poden contemplar les cinc Pilotes d’Or, l'última la del 2015, i les tres Botes d’Or, repartides en diferents vitrines. És el primer cop que el Museu del Club dedica un espai a un únic jugador i a un futbolista encara en actiu.

Tots els gols, en taules interactives

A banda dels seus premis individuals més coneguts, en aquest nou espai del Museu s’hi poden veure, en taules interactives, tots els seus gols amb el primer equip. A més, qui ho vulgui, podrà votar també per quina ha estat la seva millor diana com a jugador del FC Barcelona.

El director del Museu, Jordi Penas, va explicar el perquè d'aquesta iniciativa: “Era una demanda dels visitants del Camp Nou Experience. Volien ser més a prop de l’heroi blaugrana”. A més, creu que amb aquesta zona el Museu augmenta la seva oferta: “Deixa clar que el FC Barcelona són emocions i sensacions i que, a més de descobrir la nostra història, també hi ha un món d’il·lusió i fantasia”. Això és Messi: il·lusió i fantasia.

Els horaris, els serveis i tota la informació que has de conèixer sobre el Camp Nou Experience. Compra les entrades al nostre web oficial o a la nostra aplicació mòbil

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();