Leo Messi segueix fent història amb la samarreta del FC Barcelona, i el seu espai al Museu del Club continua creixent i creixent. Aquest divendres ha sumat un element més. Ni més ni menys que la cinquena Pilota d’Or, que el torna a acreditar com el millor jugador del món. L’argentí va aixecar el cinquè guardó el dia 11 de gener a la gala celebrada a Zuric, en què el seu company Neymar Jr es va estrenar al podi amb el tercer lloc.

El Museu del FC Barcelona ha viscut aquest divendres la col·locació de la cinquena Pilota d’Or de Leo Messi. A primera hora del matí, i davant de l’expectació dels primers visitants del dia, el Club ha ampliat una mica més la col·lecció del ‘10’ del Barça. Sota la llegenda ‘El millor jugador de la història’, els socis i aficionats que visiten diàriament el Museu del FC Barcelona ja podran gaudir de les cinc Pilotes d’Or de l’argentí.

Tal com ha dit el mateix Leo Messi en incomptables ocasions, els guardons individuals que col·lecciona són també gràcies als seus companys. Un rendiment col·lectiu que va tenir com a conseqüència un 2015 rodó. Un any que va deixar un reguitzell de títols que també estan exposats al Museu del FC Barcelona. Cinc títols més que ja llueixen en diferents espais del Museu. En especial, un espai per al Mundial de Clubs aconseguit al Japó i la cinquena Lliga de Campions, que es va aixecar el 6 de juny del 2015 a l’Olympiastadion de Berlín.

Camp Nou Experience. Tour & Museu.

MUSEU PLAYERS EXPERIENCE TOURS AMICS

-