fcb.portal.reset.password

Dídac Lee i Jordi Cardoner, tallant la cinta inaugural. / FOTO: GERMÁN PARGA

Els socis i penyistes del FC Barcelona ja poden gaudir de la segona edició de la Festa Barça, el punt de trobada per a tots els socis i penyistes blaugrana que s’ha habilitat a l’exterior del Camp Nou. El vicipresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, ha inaugurat aquest matí, a les 12 hores, la 2a Festa Barça, on hi ha activitats programades fins el divendres 2 agost. “Les sensacions són molt bones, hi ha moltes activitats dirigides als nois i serveix perquè la gent més jove tingui el seu espai”, ha explicat Cardoner.

Jordi Cardoner ha tallat la cinta inaugural acompanyat pel directiu de l’Àrea Tecnològica Dídac Lee, el director de La Masia Carles Folguera i el cap de l’Àrea Social Pau Vilanova. La comitiva s’ha passejat per les instal·lacions de la Festa Barça tot conversant amb els socis i penyistes que no han fallat a la cita. També han comentat les diferents activitats que es poden dur a terme a l’Espai de la Fundació i els trofeus que es poden veure a l’Auditori 1899.

Visita privilegiada

La visita a La Masia és el plat fort de la Festa Barça. Està tal i com la van deixar els jugadors i és una gran oportunitat per veure-la”, ha dit Jordi Cardoner. Un servei d’autocars transporta cada 30 minuts els socis i penyistes de l’esplanada del Camp Nou fins a l’antiga Masia. En la visita inaugural hi ha assistit Guillermo Amor, director esportiu del futbol formatiu i un dels màxims exponents dels futbolistes formats a La Masia. Ell mateix ha estat l’encarregat de tallar la cinta, enmig dels aplaudiments dels primers aficionats que han entrat a l’antiga residència blaugrana i que han tingut el privilegi de visitar la cuina, el menjador i la sala de jocs on han conviscut estrelles blaugranes com Messi, Iniesta i tants altres.    

Cal recordar que la Festa Barça està oberta avui dimecres fins a les 23 hores, dijous 1 d’11 a 23 hores i divendres 2 d’11 a 15 hores.

Tornar a dalt