fcb.portal.reset.password

Casaus, a la dècada dels noranta / FOTO: AVELINO PI.

Casaus, al seu despatx com a president / FOTO: ARXIU FCB

El proper dimarts 12 de febrer, es compliran cent anys del naixement de Nicolau Casaus de la Fuente i Jené i aquell dia se celebrarà una jornada d’homenatge al carismàtic vicepresident, una de les personalitats rellevants de la història del Club per la seva inestimable dedicació al FC Barcelona al llarg de la seva vida.

L’acte se celebrarà a la Sala París a partir de les 18.15 hores i s’iniciarà amb la benvinguda als assistents a càrrec de Jordi Cardoner, vicepresident de l’Àrea Social i nét de Nicolau Casaus. Tot seguit, el periodista Xavier Bosch glossarà la figura del que va ser vicepresident durant més de dues dècades i, a continuació, s’estrenarà el programa especial ‘Porta 104’ de Barça TV, ‘Amic Casaus’, abans de donar pas a un acte del Fòrum Fundació dedicat a la seva figura, amb una taula rodona moderada per la periodista Isabel Bosch i en què participaran l’expresident Josep Lluís Núñez, l’exjugador Francisco José ‘Lobo’ Carrasco, l’historiador i exdirectiu del Club Jaume Sobrequés, i el periodista Enric Bañeres. El debat serà retransmès en directe per Barça TV i Esports 3.

El Fòrum, impulsat per la Fundació FC Barcelona, consta d’un consell assessor presidit per Jaume Llauradó i integrat per personalitats de reconegut prestigi del món de la cultura i l’esport, representatiu del Club i de la societat catalana. L’objectiu del fòrum es promoure amplis debats sobre temes culturals i esportius per estimular el barcelonisme i el seguiment envers el FC Barcelona.

Les penyes, protagonistes a l’agost

El protagonisme de les penyes, veritables companyes del viatge barcelonista de Nicolau Casaus, arribarà al mes d’agost, en el marc de la 36a Trobada Mundial de Penyes que se celebrarà a Barcelona durant el trofeu Joan Gamper. La Trobada estarà dedicada al Centenari Casaus i hi haurà una sèrie d’actes per commemorar l’efemèride, com ara una exposició fotogràfica i de records lliurats a Casaus durant la seva llarga etapa en què va liderar l’expansió del moviment penyístic des de l’Àrea Social del Club.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();