fcb.portal.reset.password

El FC Barcelona, amb les seleccions catalanes / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El Barça, com un dels clubs catalans de futbol de 1a, 2a A i Segona Divisió B, ha estat un dels signants d’un conveni de col·laboració amb la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes. El president Sandro Rosell ha assistit a l’acte, al Palau de la Generalitat, en representació del club blaugrana. L’han acompanyat els directius Jordi Moix i Silvio Elías.

La cita ha comptat entre d’altres amb la presència del president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, així com del secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, i el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies.

El conveni

El conveni inclou diversos actes de col·laboració entre la Plataforma Pro Seleccions i els clubs catalans. Entre aquests, la promoció i defensa de les seleccions esportives catalanes. A més, els clubs s’han compromès a facilitar la participació dels seus esportistes en totes les seleccions catalanes de les diferents modalitats, en la mesura del possible i sempre que no incideixin negativament en la preparació o disputa de les competicions en què participin els seus esportistes.

En finalitzar l’acte, tots els assistents han portat a terme una fotografia de grup al Pati dels Tarongers del Palau de la Generalitat.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();