fcb.portal.reset.password

Xavi, durant el partit de la Copa del Rei de la temporada passada disputat al Bernabéu / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Aquest dilluns al matí, ha tingut lloc el sorteig davant de notari de les 390 entrades que el Club té per als seus socis per a la tornada de la Supercopa d’Espanya contra el Reial Madrid que es disputarà el dimecres 29 d’agost a l’Estadi Santiago Bernabéu. Els afortunats són els que van des de la petició 26 a la 196.

Fins dijous passat, data màxima per fer la petició, els socis del Barça van demanar 453 entrades, agrupades en 202 peticions. Una xifra superior de les que disposava el Club. Un cop fet el sorteig, els dies 7 i 8 d’agost l'Entitat es posarà en contacte amb els socis agraciats i el repartiment de localitats es farà els dies 16 i 17 d’agost a les taquilles principals. La inscripció es considera una intenció en ferm de la compra de l'entrada. En el cas que no es pugui efectuar el cobrament, es perdrà el dret adquirit de compra.

Cal recordar que l'Entitat disposava de 575 entrades per a aquest compromís. Com és habitual, el 85% d'aquestes entrades es destinen als socis (390) i a les penyes del Club (98), i la resta d'entrades, 86, són per als compromisos institucionals i esportius del Club i per a patrocinadors.

El preu de les entrades per a aquest Clàssic oscil·la entre els 40 euros, la més barata, i els 145 euros, la més cara. Els socis alevins quedaven exclosos d’aquest procés.

Tornar a dalt