fcb.portal.reset.password

El Jutjat de Primera Instància número 30 de Barcelona ha dictat avui, en procediment ordinari número 1533/2010, sentència per la qual es desestima íntegrament la demanda interposada pel Sr. Joan Laporta i els integrants de la seva Junta Directiva, per la qual s'impugnava l'Assemblea General Ordinària del 16 d'octubre de 2010.

La sentència també imposa les costes judicials causades als demandants. El jutge ha fonamentat la seva resolució en l'escrupolós compliment del dret d'informació previ, en la no influència de l'exposició de la 'due diligence' en el resultat de les votacions, en el fet que la liquidació de l'exercici econòmic 2009/2010 presentat a l'Assemblea s'ajusta a la prescripció estatutària de reflectir la imatge fidel de la situació econòmica de l'Entitat, en no haver-se impedit la intervenció a l'assemblea del Sr. Laporta, i per haver-se adoptat l'acord d'exercici de l'acció de responsabilitat per la majoria prevista estatutàriament i legalment.

En conseqüència, el Futbol Club Barcelona expressa la seva satisfacció per la declaració judicial de validesa dels acords adoptats per l'Assemblea del 16 d'octubre de 2010.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();