Els efectes negatius del Mundial

Els efectes negatius del Mundial

Pálmarsson, amb una lesió muscular a l’addcuctor de la cama dreta, i Sorhaindo, amb una lesió miotendinosa, estaran tres i sis setmanes de baixa respectivament i se sumen a Mortensen en la llista de lesionats en tornar de la cita de seleccions

La llista de lesionats del Barça Lassa en la tornada a l’activitat després del Mundial segueix creixent. Després de saber que Casper Mortensen haurà de passar pel quiròfan, aquest dijous s’han confirmat dues lesions més en la tornada dels internacionals als entrenaments. Aron Pálmarsson té una lesió muscular a l’adductor de la cama dreta, i el temps de baixa aproximat serà de tres setmanes. Per la seva banda, Cedric Sorhaindo té una lesió miotendinosa a la cama dreta que el mantindrà de baixa unes sis setmanes.

Tant l’islandès com el francès es van fer les respectives lesions durant les fases de grups del Mundial que s’ha disputat les últimes setmanes a Alemanya i Dinamarca. Pálmarsson no va poder jugar els partits de la seva selecció a la Main Round, mentre que Sorhaindo va caure lesionat en la fase preliminar, igual que Mortensen.

Tres absències molt sensibles per a Xavi Pascual, que haurà d’afrontar les properes setmanes sense alguns dels jugadors clau de l’equip. L’equip torna a la competició aquest mateix divendres, amb l’inici de la segona volta de la Lliga Asobal al Palau Blaugrana contra el Secin Group Alcobendas (19:00h, Gol/LaLigaTV).

La resta d’internacionals s’han incorporat aquest dijous als entrenaments, en la sessió prèvia al primer partit del 2019. L’equip s’ha exercitat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per preparar el duel contra l’Alcobendas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut