Stadium Casablanca – Juvenil A: Victòria treballada a domicili (0-2)

Els blaugranes sumen tres punts vitals en terres aragoneses gràcies als gols de Jose i Ansu a la primera meitat

Els de Denis Silva han aconseguit una important victòria al camp de l’Stadium Casablanca (0-2) per continuar al capdavant de la classificació. Els culers han encarrilat el partit a la primera part gràcies als gols de Jose (min 7) i Ansu (min 44). Al segon temps els barcelonistes han seguit dominant el duel, però no han pogut materialitzar les ocasions de què han gaudit. Amb aquesta victòria el Juvenil A encara és el primer classificat amb 45 punts en 21 enfrontaments disputats fins al moment.

Encarrilen el partit

Els jugadors barcelonins han sortit molt intensos, i ràpidament han controlat la pilota i han gaudit de bones ocasions. Amb aquesta inèrcia ha arribat el 0-1, obra de Jose, que ha avançat els blaugranes en rematar una centrada al minut 7 de joc. Després del gol, els culers han continuat buscant la porteria contrària, però el rival s’ha replegat al darrere i ha evitat que arribés el segon gol dels barcelonistes.

Amb el pas dels minuts el domini del matx ha estat més disputat i els rivals han pogut aproximar-se a l’àrea blaugrana. Tot i això, els de Denis Silva han sabut mantenir la porteria a zero gràcies al rigor defensiu. Als minuts finals el conjunt culer ha aconseguit ampliar distàncies mitjançant Ansu, que ha fet el 0-2 (min 44) abans d’arribar a la mitja part.

Segona part sense gols

A l’inici de la represa els culers no han deixat de dominar l’esfèrica i han dut els tempos del partit. A través de la circulació, el Juvenil A ha tingut el tercer gol a les botes d’Ansu, però la mala sort ha impedit que acabés al fons de la porteria rival. Tot i els intents dels locals d’intentar apropar-se a l’electrònic, els jugadors del Barça no han donat opció a la sorpresa.

En els últims compassos de l’enfrontament el Juvenil A ha estat a punt d’aconseguir el tercer gol, però el porter saragossà ha estat molt inspirat sota pals i el marcador ja no s’ha mogut. Amb aquest resultat els de Denis Silva aconsegueixen tres punts més que els permeten continuar com a líders de la Lliga.

Stadium Casablanca, 0
Juvenil A, 2

Stadium Casablanca: Aure, Íñigo Sanchez, Raúl Soria, Iván Falo, Sergio Hernández, Toño Goez (Carlos Blanco, min 77), Manu Rubí, Jorge Ruiz, Daniel Torcal (Diego Suñen, min 73), Carlos Cirae (Fdo Roche, min 63) i Saúl Rodrigo.

Juvenil A: Tenas, Comas, Alejandro, Álvaro Sanz (Alex Sala, min 84), Jose, Jandro, Konrad (Nils, min 79), Nico (Antonio, min 76), Peque, Serrano (Adrià, min 69) i Ansu.

Gols: 0-1, Jose (min 7); 0-2, Ansu (min 44).

Àrbitre: Ramírez Marco. Ha amonestat els locals Íñigo Sanchez (min 39), Saúl Rodrigo (min 57), Fdo Roche (min 72) i Toño Goez (min 32) i els blaugranes Nico (min 43), Peque (min 57) i Alex (min 90).