Més de 500 nens i nenes de la Barça Academy, reunits a Delhi per la primera edició de la Barça Academy Cup APAC

Més de 500 nens i nenes de la Barça Academy, reunits a Delhi per la primera edició de la Barça Academy Cup APAC

Esportistes de sis països diferents gaudiran del 24 al 27 de gener de la primera competició específica a la regió d’Àsia Pacífic

Les escoles de futbol que el FC Barcelona té distribuïdes per la regió d’Àsia Pacífic gaudiran a partir d’aquest dijous 24 de gener i fins al pròxim diumenge 27 de la primera edició de la Barça Academy Cup APAC a les instal·lacions que la Barça Academy Delhi NCR té a l’Heritage School de Gurgaon. Amb motiu d’aquesta primera edició s’han citat més de 500 jugadors de 7 a 15 anys provinents de 6 països diferents: Austràlia, el Japó, Singapur, la Xina, l’Índia i dos equips de la Barça Escola Barcelona.

La Barça Academy Cup APAC reunirà mig miler d’esportistes amb una gran diversitat cultural, i això suposarà una experiència molt enriquidora en el terreny personal i competitiu per als participants, ja que hi prendran part jugadors de les escoles de les quatre Barça Academy del Japó (Shinagawa Oimachi, Fukuoka, Katsushika i Nara); les tres de l'Índia (Delhi, Bombai i Bangalore); quatre de la Xina, Chengdu, Qingdao, Kunming i Lijiang; les dues d'Austràlia, a Sydney i Brisbane, la de Singapur i Barcelona.

A banda del partits, els joves esportistes participaran durant aquests dies en diversos tallers on podran descobrir les tradicions típiques de l’Índia així com visitar alguns dels indrets més icònics del país, com és el cas del Taj Mahal, considerat com una de les set meravelles del món.

mini_Foto Taj Majal-2


Durant la jornada d’avui dimecres han estat els jugadors de les Barça Academy japoneses els qui han pogut anar a Agra per fer una visita guiada al Taj Mahal, on han estat acompanyats pel membre de la Junta Directiva del FC Barcelona Pau Vilanova i l’exjugador del primer equip del Club i actual integrant dels Barça Legends Luis García, que a més serà el padrí de la primera edició del torneig. 

La competició es disputarà en quatre categories, amb normativa i durada específica per a cadascuna d'aquestes. Els esportistes de la categoria Sub-9 competiran en format de 5 contra 5 en partits de 30 minuts de durada, mentre que els Sub-11 i Sub-13 ho faran en grups de 7 contra 7 amb un temps de joc de 40 minuts. Per la seva banda, els Sub-15 també jugaran en equips de 7 jugadors en partits de 50 minuts.

Aquest dijous 24 a les 16.30 h (hora local, 12.00 h a Barcelona) tindrà lloc la cerimònia inaugural del torneig, que comptarà amb la presència del directiu Pau Vilanova, de Luis García i del director del projecte Barça Academy a nivell mundial, Carles Martín. Els partits començaran divendres 25 a les 10.00 h i els resultats podran seguir-se per les xarxes socials oficials de la Barça Academy:

www.facebook.com/barcaacademy

www.twitter.com/barcaacademy

www.instagram.com/barcaacademy

Durant la seva estada a l’Índia, tant Pau Vilanova com Luis García aprofitaran per tenir trobades amb diferents col·lectius barcelonistes del país, com ara els membres de la Penya Barcelonista FC Barcelona Fan Club India, amb els quals el directiu va poder despatxar aquest dimarts a la tarda i que divendres gaudiran d’una masterclass de futbol impartida per Luis García.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut