Prince: “Sóc aquí per ajudar en tot el que pugui”

Prince: “Sóc aquí per ajudar en tot el que pugui”

El nou fitxatge blaugrana ha destacat també que està "molt feliç per l'oportunitat de jugar en aquest gran club"

Kevin-Prince Boateng ha completat la seva primera roda de premsa com a blaugrana, on ha demostrat un cop més la seva gran personalitat i compromís. El nou fitxatge blaugrana -que arriba cedit fins a final de temporada- ha destacat que "sóc aquí per ajudar l'equip en tot el que pugui", afegint que "em sento molt bé físicament i intentaré aportar la meva experiència".

_12I7798-Optimized


El ghanès
ha volgut "agrair l'oportunitat de jugar en aquest gran club, no podia dir que no... volia venir corrent", assegurant: "Estic molt feliç, estan sent dos dies increïbles. És un gran honor ser aquí, vull gaudir i guanyar-ho tot". Boateng també ha explicat que "sé que és difícil ser titular ja que hi ha jugadors increïbles, però és un regal jugar al costat dels millors". "Leo Messi? Porta 10 anys demostrant que és el millor del món, serà un honor jugar amb ell", ha afirmat.

El nou '19' blaugrana, ha parlat també de la lliga espanyola: "És el campionat més important del món, on es juga el millor futbol i on hi ha els millors jugadors, però ja tinc experiència aquí i em sento com a casa". A més, ha afegit: "Vull jugar ja, però això ho decidirà l'entrenador. L'objectiu és demostrar que puc quedar-me aquí més temps".

Cal recordar que el nou davanter culer ha passat revisió aquest dimarts, i posteriorment ha signat el contracte i ha trepitjat la gespa del Camp Nou per primer cop amb la samarreta blaugrana. Kevin-Prince, que dilluns ja va viure les seves primeres hores com a blaugrana, ha tingut una reflexió final després de ser preguntat per si esperava acabar fitxant pel Barça: "Sóc una persona realista, però quan somies pots rebentar la realitat, i treball per això . Treball cada dia perquè els meus fills em vegin com un ídol, com un exemple ". "I és una gran oportunitat poder jugar en aquest club", ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut