Acord per a la cessió de Kevin-Prince Boateng

Acord per a la cessió de Kevin-Prince Boateng

El jugador procedent del Sassuolo serà jugador del FC Barcelona per al que queda de la temporada 2018/19

El FC Barcelona i el US Sassuolo han arribat a un acord per a la cessió del jugador Kevin-Prince Boateng per al que queda de la temporada 2018/19. L’acord inclou una opció de compra per valor de 8 M d’euros. 

L’acte de presentació està previst per aquest dimarts 22 de gener amb el programa següent:

  • - A les 11.30 hores, signatura del contracte a la Llotja President Suñol en un acte privat.
  • - A les 12.15 hores, sessió fotogràfica al terreny de joc del Camp Nou.
  • - A les 13.00 hores, roda de premsa a la sala de premsa Ricard Maxenchs.

La presentació de Kevin-Prince Boateng com a nou jugador del FC Barcelona es podrà seguir en directe al web oficial del Club (www.fcbarcelona.cat) i Barça TV a partir de les 11.30 hores.

Experiència i polivalència al servei de l’equip

Nascut a Berlín el 6 de març del 1987 (31 anys), Kevin-Prince Boateng és un futbolista que garantirà una ràpida adaptació a l’equip. Coneixedor de les quatre grans Lligues europees –ha jugat a la Bundesliga, la Premier League, la Serie A i la Lliga espanyola-, és un jugador que ha marcat gols allà on ha jugat.

A més, és un futbolista amb un marcat to polivalent. Si bé en la seva única etapa a LaLiga va exercir de ‘9’ al Las Palmas de Quique Setién, és cert que també pot ocupar posicions un pèl més endarrerides, com la que tenia a l’AC Milan quan va marcar els seus dos únics gols contra el FC Barcelona. La seva bona capacitat associativa fa que també se senti còmode fent de mitjapunta.

10 gols a la Lliga espanyola

Format al Hertha de Berlín, va debutar a la Bundesliga el 13 d’agost del 2005. El 2007 va fitxar pel Tottenham Hotspur, abans de recalar cedit durant mig any al Borussia Dortmund. Un any més tard s’incorporaria al Portsmouth, la seva última experiència a la Premier League.

A l’estiu del 2010, després de participar en el primer dels dos Mundials disputats amb Ghana (té la nacionalitat alemanya i la ghanesa), fitxaria per l’AC Milan, on guanyaria un títol de Lliga i una Supercopa italiana. A la capital de la moda coincidiria amb exblaugranes com Zlatan Ibrahimovic o Ronaldinho, entre altres jugadors de renom.

El 2013 es va incorporar al Schalke 04, abans de tornar durant sis mesos a l’AC Milan. Seria el seu últim pas abans d’estrenar-se a la Lliga espanyola. Marcaria un total de 10 gols com a jugador del Las Palmas durant el curs 2016/17 abans de cridar l’atenció de l’Eintracht de Frankfurt, en la que ha estat la seva última etapa a la Bundesliga. Ara arriba procedent del Sassuolo, amb qui el Club manté unes bones relacions. A la Serie A ha marcat quatre gols. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut