El Sevilla, rival als quarts de final de la Copa

El Sevilla, rival als quarts de final de la Copa

L’anada serà al Sánchez-Pizjuán en la reedició de la darrera final de la competició del KO

El Sevilla serà el proper rival del FC Barcelona als quarts de final de la Copa segons el sorteig celebrat aquesta tarda a la seu de la RFEF a Las Rozas. El partit d’anada es disputarà el dimecres 23 de gener al Sánchez-Pizjuán a les 21.30 hores (GOL, TVE i TV3), i la tornada serà just una setmana després, el dia 29, 30 o 31 de gener, al Camp Nou. El Barça i el conjunt andalús es van veure les cares per darrera vegada en aquesta competició a la final de Copa de la temporada 2017/18. El duel es va disputar al Wanda Metropolitano i va acabar amb el Barça aixecant la Copa després d'imposar-se 5-0. Aquest matx també suposarà el retorn de l’exblaugrana Munir al Camp Nou després d’haver-se concretat fa pocs dies la seva sortida al conjunt dirigit per Pablo Machín.

 

14 precedents a la Copa

Barça i Sevilla s’han vist les cares en 14 eliminatòries de la competició copera. Es van enfrontar en tres ocasions a la Copa Alfons XIII, amb ple de victòries culers (3-0 i 4-3, 7-1 i 1-0 i 2-0 i 1-0). El curs 1933/34 es van veure les cares a la Copa Presidente, amb victòria del FC Barcelona en el global per 7-4 (5-1 i 2-3).

A més, durant la denominació de Copa del Generalísimo Barça i Sevilla es van trobar en cinc eliminatòries, sempre als vuitens de final, amb dues victòries culers (3-0 i 2-1 el cursos 1941/42 i 1950/51) i tres per als de Nervión.

Ja en el format i la denominació actuals, culers i sevillistes s’han enfrontat en cinc eliminatòries, amb quatre triomfs del FC Barcelona i un del Sevilla. L’últim precedent està guardat en el record de tots els aficionats, ja que va suposar la 30a Copa del Club en una exhibició liderada per Andrés Iniesta al Wanda Metropolitano (5-0).

Vencedors a la Supercopa d'Espanya

Sevilla i Barça ja s'han enfrontat dues vegades aquesta temporada. La primera va ser a l'agost en la Supercopa d'Espanya disputada a Tànger, on el FC Barcelona es va proclamar campió gràcies a un gol de Dembélé a les acaballes del partit (1-2). I a l'octubre els blaugranes van superar l’equip andalús per 4-2 en el duel de Lliga del Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut