Acord amb el Sevilla per Munir El Haddadi

Acord amb el Sevilla per Munir El Haddadi

El FC Barcelona i el Sevilla FC han arribat a un acord pel traspàs del davanter

El FC Barcelona i el Sevilla FC han arribat a un acord pel traspàs del jugador Munir El Haddadi. El club andalús pagarà al FC Barcelona 1.050.000 € pel fitxatge del davanter. El Club expressa públicament el seu agraïment a Munir El Haddadi pel seu compromís i per la seva dedicació i li desitja sort i èxits en el futur.

Munir va debutar amb el FC Barcelona amb només 18 anys en el primer onze oficial de l’etapa de Luis Enrique a la banqueta. Va ser en un Barça-Elx de Lliga de la temporada 2014/15 i va anotar una diana en el seu primer partit.

El davanter d’origen marroquí ha disputat un total de 56 partits amb el primer equip del FC Barcelona, amb un palmarès de dues Lligues, dues Copes, una Champions, un Mundial de Clubs, una Supercopa d’Europa i dues Supercopes d’Espanya. A més, Munir ha anotat 12 gols durant la seva etapa com a blaugrana.

Munir: "Sempre us portaré al cor"

El ja exdavanter blaugrana s'ha acomiadat del FC Barcelona a les xarxes socials amb un emotiu escrit. En un breu text, el davanter destaca la seva arribada a la Masia amb 16 anys "amb la il·lusió d'un nen i amb els somnis que tots els que entrem a la Masia tenim". Munir destaca el fet d'haver pogut compartir "vestidor i equip amb els millors" i, que tot hi haver de sortir dues vegades del Club cedit, "vaig tornar i ho vaig seguir provant". 

Tot i això, el davanter explica que "ara em torno a marxar. Aquesta vegada, comprometent-me amb un altre club que també cuida el futbol". I ha acabat el seu escrit dirigint-se a Club, afició i companys amb un sentit "sempre us portaré al cor". 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut