Juvenil B – Mercantil: Sense sort en la definició (0-0)

El conjunt culer ha fet mèrits per sumar els tres punts, però la falta de punteria i el porter rival ho han impedit

Els de Franc Artiga han aconseguit sumar un punt contra un voluntariós Mercantil (0-0) en un partit en què els blaugranes han merescut endur-se la victòria. Els culers s’ha imposat en totes les facetes del joc, però els ha faltat la punteria necessària per fer el gol de la victòria. Amb aquest resultat, el Juvenil B suma 42 punts en 18 partits disputats i ja encadena vuit jornades seguides puntuant.

Els barcelonistes han sortit molt ofensius als primers minuts i, gràcies a la intensitat mostrada sobre el terreny de joc, han fet retrocedir el rival a la seva pròpia àrea. Amb un Brian Peña molt actiu a l’inici del matx, han arribat les primeres ocasions per als culers, que s’han topat amb una defensa visitant expeditiva.

Tot i això, al minut 15 Anwar ha enviat una rematada de cap al travesser. Durant tot el primer període el Juvenil B ha encadenat uns grans minuts de joc col·lectiu en què únicament la falta de punteria ha evitat el gol barcelonista.

Tampoc es mou el marcador a la represa

Al segon temps els blaugranes s’han apropat amb perill a l’àrea del Mercantil, però el porter visitant, Carles Segura, ha estat especialment inspirat sota pals. L’equip sabadellenc ha provat de sorprendre el conjunt de Franc Artiga a la contra, però els defenses culers han estat molt atents per sufocar i impedir qualsevol tipus d’ocasió rival.

Ja als últims minuts, el Juvenil B s’ha bolcat a l’atac per aconseguir perforar la porteria rival, però l’equip no ha trobat el camí del gol. D’aquesta manera, s’ha arribat a la fi dels 90 minuts amb un empat a zero que permet que el Juvenil B encadeni vuit jornades seguides puntuant.

Juvenil B, 0
Mercantil, 0

Juvenil B: Carrillo, Alegre, Gerard, Josep Jaume, Mika Mármol (Sergi Altimira, min 89), Aschalew (Marc Domenech, min 60), Zacarías (Marc Faja, min 87), Álex Rico, Diego López, Brian Peña i Anwar.

Mercantil A: Carles Segura, Sergi Boira, Iker Roldán, Iván Caballero, Jose Soto, Carlos Portero, Aiman Barrouhou, Jonathan Gérboles, Joan Poch (Marc Ruano, min 85), Roberto Picón (Albert Bernabeu, min 70) i Carlos Garcia (Alex Sánchez, min 46).

Àrbitre: Carlos Rodríguez. Ha amonestat el jugador rival Carlos Portero (min 47).