Valverde:

Valverde: "Messi té un sentit de responsabilitat enorme"

L'entrenador blaugrana parla sobre els noms propis de la plantilla culer en el balanç del 2018

El tècnic blaugrana ha fet un repàs de l'actualitat de l'equip i, a més, ens parla dels darrers fitxatges del curs i sobre diversos jugadors de la plantilla en una entrevista a Barça TV. A continuació, repassem el més destacat:

Lionel Messi

"Jo el que ressaltaria d'ell és el seu grau de responsabilitat respecte a l'equip que té. És una cosa que es nota en cada partit, en cada competició. Té un sentit de la responsabilitat cap a l'equip molt gran".

"El que fa és difícil fer-ho un dia, però fer-ho permanentment i contínuament..., s'ha de tenir una gran força mental per fer això, no és senzill, però ell sempre hi és. La veritat és que és un competidor, no he vist mai ningú igual".

Clément Lenglet

"En el cas de Lenglet, ja coneixia la Lliga, la qual cosa sempre és un avantatge a l'hora d'acostumar-se al ritme dels partits, encara que el nostre club és una mica diferent".

"L'única cosa, les exigències de la manera de jugar que tenim, el fet de treure el joc, de jugar amb espai a l’esquena... Després dels problemes que hem tingut en la línia defensiva, s'ha convertit en un jugador indispensable".

Arthur

"Ell no coneixia la Lliga i venia de jugar a un ritme diferent, però ha encaixat perfectament en la dinàmica de jugar de l'equip. Més que res perquè les seves característiques s'adapten absolutament a l'estil de joc del Barça de sempre".

Arturo Vidal

"És un tipus de jugador que és un fort competidor, que ha jugat en grans lligues i que està acostumat a jugar grans partits".

"Arturo sempre actuarà igual contra el Reial Madrid que contra la Cultural Lleonesa".

O. Dembélé

"És un jugador que, ho hem dit sempre, té un gran talent, el que volem és veure aquest talent al camp. I aquest any està demostrant gran part del que té, tot i que esperem que sigui més".

 

Aquí et deixem el vídeo amb l'entrevista completa al tècnic blaugrana. No t'ho perdis!

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut