Valverde fa balanç del 2018

Valverde fa balanç del 2018

El Txingurri fa un repàs dels moments més destacats de l'any en una entrevista a Barça TV

Ernesto Valverde tanca un any pletòric amb el FC Barcelona en què ha aconseguit la Lliga, la Copa del Rei i la Supercopa d'Espanya. En una entrevista a Barça TV, el tècnic blaugrana fa balanç de l'any repassant els temes més transcendents del darrer curs. A continuació, repassem les declaracions més destacades.

Importància de començar bé les temporades

"La temporada passada, la nostra primera volta en Lliga va ser pràcticament definitiva per poder aconseguir el títol. Després vam fer una gran segona volta, però la primera va ser fonamental".

"Aquest curs encara hi ha feina a fer. Jo crec que ho estem portant bé, amb moments en què hem estat millor i d'altres una mica pitjor, però crec que estem en la dinàmica que volíem".

Final de la Copa del Rei

"Era un partit assenyalat i estàvem molt mentalitzats. A més, estàvem en una situació complicada. En aquell moment ens havíem de reafirmar i la veritat és que l'equip va fer un gran partit, possiblement és un dels millors de la temporada".

Partit contra el Tottenham

"Va ser un partit significatiu per a nosaltres pel que vam fer, per guanyar, per com ho vam fer. Veníem d'una setmana en què no havíem guanyat cap dels tres partits, contra Athletic, Leganés i Girona, i sense cap mena de dubte va ser un partit important".

Millors moments a la Lliga

"Em quedaria amb el 5 a 1 contra el Reial Madrid! A més, hem jugat un gran derbi contra l'Espanyol. L'any passat no vam guanyar cap dels dos partits que vam disputar com a visitants i aquest curs hem guanyat 0 a 4. Crec que hem tingut grans moments a la Lliga".

Incorporació de Jeison Murillo

"Estàvem buscant un jugador que tingués experiència, que conegués la Lliga i que pogués incorporar-se immediatament, a part de les connotacions econòmiques que pugui tenir el Club".

Gaudeix de l'entrevista completa amb el tècnic blaugrana, aquí:  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut