Victòria per tancar l'any 2018 (2-3)

Els blaugranes s’han imposat a Tudela en un partit igualat de principi a fi en què els dos equips han tingut ocasions per guanyar

Victòria de prestigi en una pista complicada per al Barça Lassa. El conjunt d’Andreu Plaza s’ha imposat a l’Aspil-Vidal Ribera Navarra per 2-3 en l’últim partit de l’any amb gols d'Esquerdinha, Adolfo i Leo Santana. Els culers comencen la segona volta amb una victòria i tanquen l’any 2018 com a segons classificats a la Lliga a tan sols dos punts d'ElPozo Múrcia.

Primera part igualada

El Barça Lassa ha iniciat el partit amb ganes i des del principi ha buscat la porteria rival. El primer xut ha arribat al minut 2 de la mà d’Esquerdinha, que un minut després aprofitava l’assistència d’Aicardo per anotar el primer gol blaugrana al marcador (0-1, min 3). Els culers resistirien les primeres ocasions de l’Aspil, i al minut 10, gràcies a una ràpida transició, han ampliat distàncies amb un gol d’Adolfo. L’Aspil-Vidal Ribera Navarra no s’ha rendit i ha continuat buscant la porteria blaugrana durant la primera part. Ha aconseguit retallar distàncies amb un gol de Pedro Garcia, que ha col·locat l’1-2 al marcador amb el qual es marxaria al descans.

Segona part frenètica

Inici frenètic i amb ocasions a les dues porteries a la segona part. El primer a avisar ha estat Sergio Sierra amb un xut que ha aturat Dídac. El Barça ha reaccionat amb un pal d’Adolfo i una posterior ocasió de Dyego, que ha desviat Gus. Tot i que l'Aspil-Vidal ho intentava, Dídac es mostrava ferm a la porteria i no permetia cap gol als navarresos. El Barça Lassa ha gaudit d'ocasions per ampliar el resultat, però no les ha pogut materialitzar davant un Gus que es mostrava molt segur. El conjunt navarrès ha trobat l'empat amb el segon gol de Pedro Garcia (2-2, min 36). El Barça no ha abaixat els braços i, en la següent jugada, Leo Santana ha aprofitat l'assistència de Ferrao per marcar el 2-3 amb el qual finalitzaria el partit i amb el qual el conjunt blaugrana aconseguiria una victòria en un matx complicat.

Després del triomf a Tudela, el proper compromís dels jugadors barcelonistes serà el 4 de gener, quan els d’Andreu Plaza visitaran en Lliga la pista del Futbol Emotion Saragossa en el que serà el primer partit de l’any 2019.

La fitxa del partit:

Aspil Vidal Ribera, 2
Barça Lassa, 3

Aspil-Vidal Ribera: Gus, David Pazos,Sergio Sierra, Sergio Gonzalez, Lucas Tripodi –cinc inicial–, Alejandro Lemine, Javier Mínguez, Pedro García, Daniel Mesa, Ferran Plana, Sergi Cuxart, David Garcia.

Barça Lassa: Dídac, Aicardo, Dyego, Adolfo, Esquerdinha –cinc inicial–, Roger, Leo Santana, Sergio Lozano, Ferrao, Juanjo, Joselito, Arthur.

Gols: 0-1, Esquerdinha (min 3), 0-2, Adolfo (min 10), 1-2, Pedro Garcia (min 12), Pedro Garcia (min 36), Leo Santana (min 37).

Àrbitres: Alonso Montesinos i Santander Flamarique.