Mollet UE - Juvenil B: Victòria per continuar líders (1-3)

Els de Franc Artiga sumen tres punts més a domicili

El Juvenil B ha sumat tres punts més contra un rival de la part baixa de la competició domèstica i es manté líder amb 41 punts. El conjunt culer ha guanyat el Mollet UE per 3 a 1 en el duel corresponent a la jornada 17 de la Lliga Nacional. Els golejadors blaugrana han estat Jaume Busquets (min 2), Adrià Altimira, de penal (min 70), i Diego (min 75).

Intensitat blaugrana

Els blaugranes han començat dominant el ritme de partit. A partir de la possessió de la pilota i les combinacions col·lectives, els de Franc Artiga s’han avançat ràpidament al marcador gràcies a la diana de Jaume Busquets quan només s’havien disputat dos minuts. Al minut 29 Armijo ha empatat el duel, i s’ha arribat al descans amb empat al marcador (1-1).

Sentència golejadora

A la represa, els barcelonistes han sortit predisposats a sumar els tres punts. Els nois de Franc Artiga han decidit el matx amb un gran encert ofensiu. Adrià Altimira (min 70) i Diego Lopez (min 75) han estat els golejadors per part culer en un segon temps en què s’ha decantat la victòria a base de gols. Al tram final Xavi Simons ha debutat amb el Juvenil B. El proper enfrontament serà contra el Mercantil CE el diumenge 13 de gener (12.00 hores) a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

La fitxa del partit

Mollet UE, 1
Juvenil B, 3

Mollet UE:
Beltran, Torralba, Armijo, Ramos, Romero, Nickson, Diaz (Vico, min 63), Garcia (Aradilla, min 71), Alex, Rovirosa (Pedro, min 46), Eduardo (Roda, min 46).

Juvenil B: Ramón, Marc (Simons, min 82), Adrià, Josep, Mika, Sanmartí, Anwar (Faja, min 60), Marc (Sergi, min 60), Diego, Peña (Iker, min 89) i Moro.

Gols: 1-0, Busquets (min 2); 1-1, Armijo (min 29); 1-2, Adrià (min 70); 1-3, Diego (min 75).

Àrbitre: Marc Oltra ha amonestat amb targeta groga Adrià Altimira (min 72) i Moro ha estat expulsat per doble groga (min 86) per part local; Romero (min 33), Pedro (min 51), Torralba (min 59), Aradilla (min 83) i Beltran (min 85), per als visitants.