La convocatòria per visitar el Ciutat de València

La convocatòria per visitar el Ciutat de València

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 19 jugadors citats, per afrontar la 16a jornada de La Liga aquest diumenge (20.45 hores)

Retorna a La Liga i amb un compromís difícil. El Barça visitarà el Llevant de Paco López per jugar la 16a jornada de La Liga i seguir liderant la classificació. Per aquest partit que es disputarà a l’estadi Ciutat de València a les 20.45 hores, Valverde ha facilitat aquest dissabte la llista de 19 convocats:

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, O. Dembélé, Cillessen, Lenglet, Jordi Alba, Munir, Aleñá, Vidal, Vermaelen i Miranda. Són baixa per lesió Rafinha, Malcom, Samper, S. Roberto i Umtiti.

Darrera sessió abans del partit

Aquest dissabte l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra els granota. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova, a més de Malcom i S. Roberto. A més, també s’ha entrenat Miranda del Barça B. D’aquesta manera, els blaugranes han acabat de preparar el compromís al Ciutat de València.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut