L’exhibició de Messi al derbi

L’exhibició de Messi al derbi

El crac argentí va marcar dos gols espectaculars de falta, va assistir a Dembélé en el segon gol i va oferir regats i accions increïbles

Una nova exhibició de Leo Messi. El crac argentí va meravellar un cop més amb una actuació estel·lar sobre la gespa de l’RCD Stadium. Dos sensacionals gols de falta, una gran assistència a Dembélé en el segon gol blaugrana i un ampli repertori de regats, passades i accions espectaculars marca de la casa.

La qualitat de Messi és innegable i les seves classes magistrals se succeeixen una rere l’altre.  A més, amb els dos gols davant l’Espanyol, el capità culer ja en suma 11 a la Lliga i iguala a Stuani com a màxim golejador del campionat. En total, a totes les competicions n’acumula 17, sumant els sis a la Lliga de Campions.

A més, amb el partit de dissabte, el crac barcelonista va arribar als 32 derbis davant l’Espanyol, igualant els 32 partits també de Xavi Hernández. L’argentí ha marcat 23 gols i ha repartit 11 assistències contra els blanc-i-blaus, i registra 22 victòries, vuit empats i només dues derrotes.

Primer doblet de falta des de Ronaldinho

Cal destacar també que Messi va anotar dos gols de falta en un mateix partit per segona vegada en la seva carrera –ho va aconseguir a la final de la Supercopa d’Europa contra el Sevilla el 2015– però per primera vegada a la Lliga. De fet, des que Ronaldinho ho va fer davant el Betis al curs 2007-08, ningú al Barça ho havia aconseguit. Una nova nit màgica d’un jugador únic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut