Messi iguala Xavi en derbis disputats

Messi iguala Xavi en derbis disputats

Tots dos sumen ara 32 partits de la màxima rivalitat ciutadana

Leo Messi segueix batent rècords. Aquest dissabte el crac argentí de Rosario s’ha convertit en el jugador del FC Barcelona amb més derbis disputats contra l’Espanyol, igualant el registre de 32 partits de Xavi Hernández.

Messi i Xavi lideren, doncs, aquesta classificació de jugadors amb més derbis disputats. De l’actual plantilla, els segueixen Sergio Busquets (25 derbis) i Gerard Piqué (24). El segon i tercer capità blaugrana també han estat titulars i han disputat els 90 minuts aquest dissabte en el duel a Cornellà-El Prat davant els de ‘Rubi’.

23 gols en 32 partits

Casualment, el capità blaugrana va debutar amb el FC Barcelona en partit oficial davant l’Espanyol, en un partit de Lliga de la temporada 2004/05. L’argentí, amb només 17 anys, va entrar als 82 minuts de joc substituint Deco, i des de llavors, ha disputat 32 duels davant l’Espanyol. En aquests partits, Messi ha anotat 23 gols davant els blanc-i-blaus i aquest dissabte ha aconseguit marcar dos gols des des del llançament de falta. D’aquestes dianes, 20 han estat a la Lliga i tres a la Copa del Rei.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut