Un debut d'impacte

Un debut d'impacte

Riqui Puig es va estrenar al Camp Nou davant de 76.398 espectadors amb una assistència mágica i grans detalls de qualitat

Un nou jugador sorgit de la Masia va debutar aquest dimecres amb el primer equip. Riqui Puig va debutar a l’Estadi al minut 56 del partit de tornada dels setzens de Copa contra la Cultural Lleonesa (4-1) en substitució d’un altre jove valor culer, O.Busquets.

Puig, que va arribar al Club a l’edat de 14 anys procedent del Jàbac-Terrassa, va demostrar la seva qualitat i va deixar la seva empremta a la gespa blaugrana. El migcampista de 18 anys va meravellar a tots els assistents a l’Estadi en la VIII Diada del Soci Solidari, i va arrodonir la seva estrena amb una gran assistència a Denis Suárez en el 4-1 que tancava el marcador. Aquestes són les seves impressions sobre el seu debut, explicades per ell mateix:

El jove interior, que ha cremat etapes al futbol formatiu blaugrana fins arribar al Barça B amb 18 anys, ja va demostrar la seva classe durant el curs passat, en el qual va aixecar la UEFA Youth League amb el Juvenil A entrenat per Garcia Pimienta. El tècnic, ara al filial culer, ha comptat amb el de Terrassa des de principi de temporada, i és un habitual de les sessions del primer equip dirigides per Ernesto Valverde, que contra la Cultural Leonesa li va donar l’alternativa per primer cop en partit oficial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut