Pluja de gols per accedir a vuitens (4-1)

Els culers, gràcies els gols de Munir, Denis (2) i Malcom, certifiquen l’accés a la següent ronda en un matx on ha debutat Riqui Puig

Victòria contundent del FC Barcelona davant la Cultural Leonesa (4-1) en un Camp Nou de rècord, on un total de 76.398 espectadors han gaudit de la Diada del Soci Solidari. Els blaugrana han estat superiors en tot moment al rival i amb aquest triomf, aconsegueixen accedir als vuitens de la Copa del Rei, competició que els culers intentaran revalidar per cinquena temporada consecutiva.

Gols culers des de l’inici

El matx ha començat de manera frenètica i les primeres ocasions barcelonistes no han trigat a arribar, principalment amb Munir com a protagonista. I precisament ha estat el davanter de la Masia l’encarregat d’obrir la llauna: Gran combinació grupal blaugrana (la pilota ha passat per 10 jugadors diferents) Rakitic assisteix per Munir i el ‘19’ blaugrana, amb un xut ben col·locat al pal contrari i amb la dreta, ha anotat l’1-0 (minut 18). Només tres minuts després, el davanter blaugrana estavellava una pilota al pal en el mà a mà amb Jorge Palatsí, assistit per una gran passada de Malcom.

Poc després, arribaria el segon gol blaugrana, aquest cop obra de Denis Suárez (minut 26). Apertura d’Aleñá a l’esquerra pel gallec, que retalla cap a dins i amb un xut creuat, ha anotat el 2-0. El mateix Denis, en una acció molt semblant a la del gol, ha provat fortuna dos minuts després, però el porter visitant ha refusat a córner. El Barça era amo i senyor del partit i la sentència arribaria just abans del descans. Contraatac blaugrana que acaba amb una magnífica centrada de Denis des de la dreta i Malcom, amb una bona rematada ajustada de cap, ha situat el 3-0 al marcador (minut 43).

Ja a la segona meitat, els visitants han reaccionat en busca del gol de l’honor, i el premi ha acabat arribant. Després de dues bones aturades de Cillessen, Josep Señé ha anotat a porta buida el 3-1 (minut 54). Tot i el gol, el domini ha seguit sent dels de Valverde, que han seguit arribant a la porteria lleonesa. A més, als 55 minuts de joc s’ha produït un altre dels moments del partit: El jove jugador de la Masia, Riqui Puig, ha debutat amb el primer equip en partit oficial.

Debut d’ensomni de Riqui

Riqui Puig, en els seus primers minuts sobre la gespa del Camp Nou, ha deixat mostres de la seva gran qualitat amb la pilota. I és que el ‘28’ blaugrana ha estat l’encarregat d’assistir Denis Suárez en el 4-1 (minut 70), amb un gran toc subtil a la frontal per tancar la golejada. Tot i així, el Barça ha acabat els darrers minuts jugant en inferioritat, ja que Malcom -amb els tres canvis ja fets- ha hagut de retirar-se amb molèsties. Finalment, victòria contundent dels de Valverde per certificar l’accés als vuitens de final de la Copa una temporada més.