Josep Maria Bartomeu: “L’equip sempre s’ha fet fort quan s’ha lesionat Messi”

Josep Maria Bartomeu: “L’equip sempre s’ha fet fort quan s’ha lesionat Messi”

El president del FC Barcelona ha analitzat l’actualitat culer a ‘El Matí de Catalunya Ràdio’

Josep Maria Bartomeu ha repassat l’actualitat del Club en una entrevista concedida aquest matí al programa ‘El Matí de Catalunya Ràdio’. El president barcelonista ha assegurat que la lesió de Messi és important, però ha assenyalat que “l’equip sempre s’ha fet fort i ha tirat endavant”. Sobre la reforma de l’escut, ha explicat: “Molts socis ens van demanar votar-lo en referèndum. S'ha d’acceptar que aquesta versió de l’escut no ha agradat als socis i no genera consens”. A més, ha assegurat que “no vull la paradoxa i el joc pervers que quan es vota tot que sí en una Assemblea de Compromissaris està tot manipulat i quan voten que no s’utilitza com a arma contra la Junta Directiva”.

A més, el president del Club ha repassat molts més temes relacionats amb el Club, i aquestes han estat les declaracions més destacades:

Assemblea de Compromissaris

“Hem entès perfectament que no té cap sentit l’evolució amb aquest escut, i farem la reflexió interna per veure com continuem o si cal un referèndum”.

“Als compromissaris vull dir-los que els vaig escoltar. El que deien i expressaven. Vaig entendre que podia crear conflicte i aquest tema està acabat”.

“Mai s’ha votat un canvi de directius de manera individualitzada. Sempre s’ha fet de cop. Es presenten els currículums dels que han de ser ratificats i es ratifica. Ho hem fet com sempre. Votin tres, quatre, mil o dos mil socis compromissaris, els vots compten i és l’esperit democràtic de tot”.

Situació econòmica del Club

“El soci ha d’estar tranquil perquè cap Junta s’endeutarà més enllà del que pot pagar”.

“El deute del Barça ara mateix està molt per sota del que fixen els Estatuts, al voltant dels 150 milions. Estem molt tranquils, el Club està econòmicament molt bé. El Club fa quatre anys va fer una reforma estatutària on es va fixar que el Club no es pot endeutar dues vegades el pressupost. Hi ha una limitació molt forta”.

 “El que era important era aprovar el pressupost i seguir treballant i que estem a meitat de mandat i que queden 3 anys de Pla Estratègic. El soci ha d’estar orgullós, fent molts canvis i els seguirem fent. El programa del 2015 s’està complint i el pla estratègic fins al 2021 ha de quedar complert”.

“Actualment som el club més gran del món. El que té més ingressos i més repercussió del món. No tenim recursos il·limitats com els Clubs Estat o que pertanyen a fons d’inversió. Tenim una riquesa molt important i hem de fer créixer el Club”.

Ernesto Valverde

“Està fent una bona feina. La primera temporada va ser excel·lent amb el vuitè doblet de la història del Club. Estem molt contents amb ell i amb els nous jugadors del primer equip”.

Llibertat d’expressió

“El Camp Nou és un espai de llibertat, on tots els socis i aficionats poden mostrar les opinions que ells creguin. Un cop comença el partit tenim l’obligació de retirar les pancartes perquè dificulten la visió dels socis i per tema de televisió. Sempre hi ha pancartes, però un cop quan comença el partit la mateixa gent les retira perquè es pugui veure el partit perfectament”.

“Les raons són diferents, però no té cap sentit la presó preventiva dels líders polítics, dels líders d’entitats cíviques o de Sandro Rosell”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut