Jordi Alba: “Estem capacitats per suplir la baixa de Leo Messi entre tots”

Jordi Alba: “Estem capacitats per suplir la baixa de Leo Messi entre tots”

El defensa blaugrana ha destacat la importància de Leo Messi, “ja que fa millor tot l’equip”, i ha destacat que l’Inter “està fent les coses molt bé”

“L’Inter és un rival molt difícil de guanyar i està fent les coses molt bé. Esperem guanyar amb el suport de la nostra gent”, ha explicat Jordi Alba. El defensa blaugrana també ha destacat l’absència de Leo Messi, un dels homes amb qui millor s’entén sobre el terreny de joc: “La baixa de Leo Messi m’afecta molt en el meu joc i és molt important per a nosaltres perquè ens fa millors a tots. Hem de treure el millor de nosaltres i estem capacitats per fer-ho”, ha explicat el lateral culer.

“Ningú pot substituir Messi i per aquest motiu hem de tirar endavant i guanyar els partits com el gran equip que som”, ha afegit el blaugrana. Preguntat per la tasca de Valverde, Jordi Alba ha destacat la bona feina del tècnic barcelonista: “Valverde és una persona que porta molt bé el vestidor i és un bon comunicador que salva tot tipus de situació. Estic encantat amb ell”. 

Jordi Alba també s’ha referit a la defensa del Barça: “Tots hem de millorar en tasques defensives. Estem fent una bona feina i de vegades surt millor o pitjor, però hem de seguir treballant i millorar la dinàmica”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut