Ernesto Valverde: “L’Inter arriba en un dels millors moments de la temporada”

Ernesto Valverde: “L’Inter arriba en un dels millors moments de la temporada”

El tècnic del Barça ha assegurat que espera un rival “que pressioni a dalt i que voldrà jugar a camp contrari i ser ofensiu”

Ernesto Valverde ha realitzat aquest dimarts la seva tradicional roda de premsa prèvia a un partit de Lliga de Campions a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Per al tècnic de Viandar de la Vera, l’Inter arriba al Camp Nou “en un dels millors moments de la temporada” i ha advertit que és un equip “que pressiona a dalt, que vol jugar en camp contrari i ser ofensiu”. A més, ha reconegut: “Serà un duel bonic, perquè ens hi juguem el liderat”. “Qui guanyi farà un gran pas per ser líder de grup”, ha assegurat el preparador culer.

Valverde ha admès que la baixa de Messi condiciona molt l’equip, però ha assenyalat que suplir la baixa del millor jugador de la història “és un repte col·lectiu”. Per pal·liar la seva absència, el tècnic culer ha assegurat que compta amb diversos jugadors com Rafinha, Malcom o Dembélé, que poden jugar en la posició del capità del FC Barcelona.

Preguntat per si és un duel decisiu o no, el preparador blaugrana ha assenyalat que l’equip “ha de fer valer el factor Camp Nou” i que l’equip “vol donar el primer cop” en aquest doble enfrontament contra els de Spalletti que pot decidir la primera plaça del grup.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut