Lenglet:

Lenglet: "Tenim un ambient genial a l'equip"

El central francès destaca també que "Messi és capaç de fer el que vulgui i als entrenaments pateixo quan l’he de cobrir"

Clément Lenglet, en una entrevista per a France Football, ha repassat diversos temes relacionats amb la seva arribada al FC Barcelona. El central blaugrana, aterrat a Can Barça aquest estiu, parla sobre la seva relació amb els companys, l'estil del Barça, la seva progressió com a futbolista... A continuació, repassem les seves declaracions més destacades.

L'estil del Barça

"Tenim molta possessió, però quan perdem la pilota som a 50 metres de la nostra porteria i els rivals intenten aprofitar-se d'aquest espai immens. A Sevilla, Sampaoli em va ensenyar a defensar cap endavant, el que no feia a França. Va ser un aprenentatge molt important"

L'ambient al vestidor

"Són jugadors de molta classe i molt simpàtics. Molt bromistes també. Quan estàs amb ells cada dia t'adones que són persones genials, tenim un gran ambient"

Les claus de l'èxit

"N’hi ha diverses. He treballat molt, dedicant molt de temps al futbol i al meu equip, a Nancy i a Sevilla. Quan torno a casa, continuo treballant sobre les anàlisis, la recuperació..."

Progressió com a futbolista

"A Espanya he guanyat experiència, però també al nivell tècnic perquè la Lliga t'ho imposa amb la seva exigència. També he progressat físicament i en la lectura del joc"

Primers entrenaments

"Les instal·lacions del Club són de primer nivell. Tenim un gimnàs que utilitza les últimes tecnologies i tot el que fem a les màquines es veu en ordinadors i ho analitzen, ho calculen. Mai havia vist una cosa semblant!"

"L'entrenament comença amb un rondo, mai deixem de tocar la pilota. Seguim amb jocs de conservació en espais molt reduïts. Tot està pensat perquè la pilota vagi més ràpid i que el joc flueixi".

L’opinió dels seus companys

"Quan prenc la pilota a Messi em sento orgullós, és capaç de fer el que vulgui i en els entrenaments pateixes en cobrir-lo. Coutinho? És molt ràpid en els primers metres, pot canviar de direcció amb una velocitat tremenda".

"Piqué i Alba sempre estan fent bromes, ho passem bé amb ells. A Rafinha també li encanta riure, i Busquets és més seriós però li agraden les bromes també. Pel que fa a Rakitic, és molt discret malgrat la seva carrera extraordinària. És tan respectuós que tenim la impressió que és un jove de la Masia".

El partit contra el Tottenham a Wembley

"Si jugo, posaré molta intensitat i agressivitat per ajudar l'equip per aconseguir els 3 punts. Intentaré ser el més eficient possible, en la nostra posició cal estar molt sobri".

La competència amb Piqué, Umtiti i Vermaelen

"Tenen molta experiència i treballem per ajudar-nos a progressar. Tenen una experiència internacional que no tinc, tot i haver disputat la Champions. Quan vaig signar aquí sabia que es quedarien. M'agradaria jugar el màxim possible, però no cal mirar només aquests 3 mesos, soc aquí a llarg termini".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut