Lionel Messi, 700 partits amb el Barça

Lionel Messi, 700 partits amb el Barça

Butarque ha viscut un nou centenari del crac argentí, que ha marcat 595 gols en 700 compromisos, 55 dels quals no són oficials

Hi ha un abans i un després al FC Barcelona des que Leo Messi va vestir la samarreta blaugrana per primera vegada. El crac argentí de Rosario, que des que va debutar no ha parat de sumar victòries, ha transformat el futbol i ho ha fet vestint la samarreta blaugrana. Tot va canviar el 16 de novembre del 2003, quan Frank Rijkaard va donar entrada a un Leo Messi atrevit en un partit amistós davant el Porto. El blaugrana, amb el ‘14’ a l’esquena, va entrar al terreny de joc substituint Fernando Navarro. 

En el partit d’aquest dimecres contra el Leganés, el ‘10’ culer ha tingut la possibilitat d’arribar a una xifra única i històrica, ni més ni menys que 700 partits vestint la samarreta del Barça. L’argentí, que va arribar a Barcelona amb només 13 anys, va camí de batre tots els rècords com a jugador blaugrana.

D’aquests 700 partits, Lionel Messi n’ha disputat 424 a la Lliga, 126 a la Champions League, 68 a la Copa del Rei, 18 a la Supercopa d’Espanya, cinc al Mundial de Clubs, quatre a la Supercopa d’Europa i 55 partits no oficials.

Més a prop d’Iniesta i Xavi

Leo Messi se situarà tan sols a 58 partits d’un altre jugador històric del Barça, Andrés Iniesta. El jugador manxec n’ha disputat 758 com a blaugrana, només superat per Xavi Hernández, al capdavant de la classificació amb 869 partits amb la samarreta del Barça.

Cal recordar que Lionel Messi és el jugador amb més títols de la història del Club, amb 33, per davant d’Andrés Iniesta (32) i Gerard Piqué i Sergio Busquets (tots dos amb 28).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut