Valverde: "Hem de lluitar davant aquesta mala ratxa"

El tècnic blaugrana ha destacat que "era una setmana difícil on volíem sumar nou punts i hem sumat dos, però toca mirar cap endavant"

El FC Barcelona ha empatat (1-1) davant l'Athletic Club a la 7a jornada de campionat de Lliga. Els visitants s'han avançat amb un gol de De Marcos però el conjunt blaugrana ha aconseguit salvar un punt amb un gol de Munir en els últims minuts. El tècnic blaugrana, Ernesto Valverde, ha destacat en roda de premsa: "Hem de lluitar davant aquesta mala ratxa, fer-li front i mirar cap endavant. Era una setmana difícil, volíem sumar els nou punts i hem sumat dos".

L'entrenador culer ha explicat també que "sabíem que l'Athletic ens faria pressió molt alta al començament del partit i hi ha moments en els quals concedim gols una mica absurds, però també hi ha coses bones que hem de mantenir". "Tenim una plantilla àmplia per rotar, l'equip no li ha perdut la cara al partit", ha afegit.

Finalment, Valverde també ha recordat: "Dimecres tenim un partit difícil però volem fer un pas important a la Champions". "L'equip té un gran sentit de la responsabilitat i anirem a per totes davant el Tottenham", ha conclòs.

 

 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut