FC Barcelona - Athletic Club: La insistència salva un punt (1-1)

FC Barcelona - Athletic Club: La insistència salva un punt (1-1)

Gràcies a una diana de Munir els blaugranes aconsegueixen empatar després de refer-se del gol inicial de De Marcos

L’empenta final no ha conduït a la remuntada (1-1). Els d’Ernesto Valverde empaten en la jornada 7 de Lliga davant l’Athletic Club. Munir, després d’una assistència de Messi, ha enviat al fons de la xarxa les ocasions blaugranes. Coutinho i el ‘10’ blaugrana, que ha sortit de la banqueta per revolucionar el matx, han estavellat les esperances de remuntada al pal.

Pressió alta de l’Athletic. En aquest context, Ter Stegen, que ha sumat el seu partit 150 amb el Barça, ha estat l’encarregat d’iniciar els atacs blaugranes. Sergi Roberto, que ha actuat de mig centre, ha donat continuïtat al joc. Coutinho, que en l’11 inicial ha aparegut com a extrem, ha dotat de verticalitat i quirats a la pilota. I Suárez, que ha buscat en tot moment la desmarcada, ha tingut les ocasions culers -en un llançament de falta, en un u contra u davant Unai Simon i en un xut potent des de l’interior de l’àrea.

S’avança l’Athletic

Ara bé, en els primers 45 minuts, l’electrònic només ha canviat a favor dels bilbaïns. De Marcos ha estat l’autor d’un gol sobtat. Si bé és cert que l’Athletic havia tingut dues ocasions anteriors, una desbaratada per Ter Stegen i una altra per Vidal, feia estona que no assetjava la porteria culer. Un crochet dels visitants. Però els de Valverde s’han aixecat ràpidament i han contestat amb dues aproximacions de Coutinho.

Així, doncs, el primer acte ha travessat per diferents episodis. De l’electricitat culer dels primers compassos a les respostes visitants fins a acabar en el 0-1 enmig del control blaugrana. El segon acte s’ha obert amb un protagonista habitual del Camp Nou escalfant per la banda. Messi. I tot canvia amb la presència del ‘10’ blaugrana sobre la gespa. L’ànim s’ha posat al cos dels locals, tant en jugadors com en públic. I l’Athletic ha fet un pas enrere.

Abocats a l’atac

El Barça ha acorralat els bilbaïns. Però el gol ha xocat en dues ocasions contra el pal dret d’Unai Simon. Coutinho i Messi han estat els artífexs dels xuts i els principals portadors del perill culer. I finalment la insistència dels de Valverde ha arribat al fons de la xarxa. Un esprint del ‘10’ ha desembocat amb la diana d’un actor poc habitual. Munir, després d’una assistència de Messi ha situat l’1-1 al minut 84. Amb el Camp Nou encès, el Barça ha buscat la remuntada amb més força. I tot i un xut final de Rakitic, l’electrònic no s’ha mogut més. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut