Xavi Pascual: “Hem de saber que ens tocarà patir”

Xavi Pascual: “Hem de saber que ens tocarà patir”

El tècnic blaugrana ha resumit els perills del Veszprém en la prèvia del primer partit de Champions al Palau, i ha destacat l’exigència de la competició

La VELUX EHF Champions League torna aquest dissabte (18:00 hores, Esport3) al Palau Blaugrana amb la visita del Telekom Veszprém hongarès. Després de l’ensopegada en l’estrena a la pista del Rhein-Neckar Löwen (35-34), el Barça Lassa busca els primers punts: “Volem començar a sumar en el primer partit a casa, però hem de saber que ens tocarà patir”. Així resumia el tècnic Xavi Pascual la situació de l’equip en la prèvia del partit.

El Veszprém arribarà al Palau amb els dos primers punts sumats a casa seva contra el Kielce, però el tècnic blaugrana ha destacat la competitivitat existent: “Hem de ser conscients que el Veszprém pot venir al Palau i guanyar, això ens fa estar alerta”. A més, ha afegit en aquesta línia que “tenen tant potencial que et poden fer un descosit en qualsevol moment, igual que el podem fer nosaltres”.

El conjunt hongarès arribarà al Palau amb l’exporter blaugrana Arpad Sterbik com un dels homes més destacats, però Pascual ha advertit que “si l’Arpad no atura, sortirà Mikler i ho farà”.

Més declaracions de Xavi Pascual en la prèvia del partit:

“Volem jugar bé, perquè si ho fem tindrem moltes més opcions de guanyar. Esperem que l’afició ens pugui ajudar”.

“Han canviat jugadors, és un equip més jove. És un tros d’equip, amb bons jugadors i una gran porteria. És un clar candidat a ser a Colònia”.

“Tinc bon feeling amb l’equip, sempre el tinc. Tenim ganes que arribin aquests partits, i tenim ganes de jugar al Palau”.

“No sabem com plantejarà el partit el Veszprém, però tenim clar el que volem fer nosaltres”.

“No estic gens preocupat amb res de l’equip, el veig amb molta gana. Hem tingut punts d’irregularitat normals a aquestes alçades de temporada”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut